Jaakko Häkkisen kuiva politiikkasivusto Kommentoin poliittisia aiheita puolueettomasti, liukuvan äänestäjän paikalta arvioiden.

Kaikki blogit puheenaiheesta Timo Soinin loikkaus itse perustamastaan puolueesta

Sipilä sai Kainin merkin?

Sipilä sai Kainin merkin?

Lukeminen kannattaa ja etenkin joulunpyhinä se on hupaisaa ajanvietettä. Siksipä otin kirjapinosta ennen vain ”harppomalla ja alleviivaten” läpilukemani kirjan ”Perussuomalaisten hajoamisen historia” (Lauri Nurmi) ja kävin sen nyt systemaattisesti lävitse – ajatuksen kanssa.

Pelastakaa pankinjohtaja Soini

Pelastakaa pankinjohtaja Soini!?

Ulkoministeri Timo Soini (ent. perussuomalainen, ent. Uusi Vaihtoehto, ent. Sininen tulevaisuus ja nykyinen Sininen ryhmä) kuittasi 14.8. 2018 vihjailut siirtymisestään Brysseliin EU-tehtäviin paikkaansa pitämättöminä.

Hän sanoi eduskuntaryhmänsä kesäkokouksen alla, että lehdistön ei kannata monistaa kaiken maailman agenttitarinoita. Kuulemani lähteet olivat Soinin mukaan siis väärässä.

Pahoittelen herra Soinille aiheuttamaani mielipahaa.

Juudasten kuningas

 

Timo Soini loikkasi itse perustamastaan ja kaksi vuosikymmentä johtamastaan puolueesta. Soini siis petti  puolueensa jäsenet ja äänestäjänsä, mutta sen lisäksi kavalsi itsensä. Vastaavaan suoritukseen ei Suomen itsenäisyyden historiassa ole  aiemmin kukaan pystynyt!

Ryhtyminen loikkariksi ja puoluepetturiksi on tietenkin lähinnä Timo Soinin henkilökohtainen tregedia, jonka syyt vain hän itse tietää. Sitä vastoin se, että Soini näyttäisi saavan jatkaa Suomen tasavallan ulkoministerinä on jo toinen juttu.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä