Jaakko Häkkisen kuiva politiikkasivusto Kommentoin poliittisia aiheita puolueettomasti, liukuvan äänestäjän paikalta arvioiden.

Kaikki blogit puheenaiheesta Itäkeskus

Itäkeskuksen kehittäminen lähtee käyntiin

Kaupunkipäättäjänä minulle on tärkeä edistää Helsingin tasapuolista kehitystä ja tukea lähiöiden kehittämistä. Siksi olen todella innoissani huomenna 14.5. lautakunnassa esillä olevasta Itäkeskuksen kehittämisprojektista.

Joulu on peruutettu?

Suomessa on noin 40 000 muslimia. Se on suunnilleen Hyvinkään kaupungin verran väkeä. He viettävät nyt kolmepäiväistä ramadanin päätösjuhlaa, Id al-fidriä. Lapsiille ostetaan lahjoja kuin jouluna ikään, ostetaan uusia vaatteita, käydään yhdessä ulkona syömässä, nuoret saavat tavallista enemmän taskurahoja.

Yksi kauppakeskus huomasi markkinaraon. Se huomioi Id al-fidrin kampanjoinnissaan. Tulossa on varmasti muhkea kassavirta, ei sentään joulun veroinen, mutta kuitenkin. Kauppakeskus toivottaa maksukykyiset asiakkaat tervetulleiksi ja ottaa huomioon heidän toiveensa ja tarpeensa.

Bussitaisto idässä: pelastetaan tärkeä 58!

Bussilinja 58 (ja 58B:n) korvaava runkolinja 500 on unohtamassa idän matkustajansa. Aiemmin tehty muutos 59:lle, jossa lähtö/päättäripaikka muutettiin Itäkeskuksesta Herttoniemeksi, romahdutti monelle linjan käytettävyyden. Nyt samaa virhettä ollaan toistamassa 58:lle. Aikaisempi emämunaus ei johtanut täyteen katastrofiin johtuen juuri 58:n kantokyvystä. Ehdotettu muutos poistaisi suoran yhteyden Itä-Helsingin suurimmasta aluekeskuksesta muun muassa Pasilaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä