Jaakko Häkkisen kuiva politiikkasivusto Kommentoin poliittisia aiheita puolueettomasti, liukuvan äänestäjän paikalta arvioiden.

Kaikki blogit puheenaiheesta Asema-aukio

Natsipelle näyttää pääsevän vähällä

Asema-aukion natsipelle näyttää pääsevän hyppypotkustaan vähällä: Jesse Torniainen sai vain kaksi vuotta vankeutta törkeästä pahoinpitelystä käräjäoikeudessa. Peli ei tosin ole tällä selvä, sillä syyttäjä vie pahoinpitelyjutun hoviin.

Omituiselta tämä tuntuu jopa Aarnion tuomioon rinnastettuna. Tietysti se on vakava juttu jos huumepoliisi syyllistyy huumerikokseen, mutta onko se tosiaan viisi kertaa niin paha juttu kuin törkeä pahoinpitely, joka on johtanut uhrin kuolemaan?

Miksi Jesse Torniaisesta tuli natsi?

Tänään alkoi sitten oikeudenkäynti Asema-aukion pahoinpitelystä. Siis tästä jutusta, jossa uusnatsi Jesse Torniainen potkaisi rintaan Jimi Karttusta, joka löi päänsä katuun ja kuoli myöhemmin.

Avoin kirje sisäministeri Risikolle: poliisivaltio vai oikeusvaltio?

Arvoisa rouva poliisiministeri Paula Risikko!

Helsingin poliisin eilen 10.11.2016 julkaisemassa tiedotteessa, joka koskee Asema-aukiolla 10.9.2016 tapahtunutta välikohtausta, ihmetyttää kaksi asiaa.

Kumpaan Yleen pitää uskoa?

Kumpaan Yleen pitää uskoa?

Maamme yhteiskuntarauhaa on järkytetty.

Yle ja HS hämmentävät kansan mielialoja parhaansa mukaan.  On tapahtunut poliittinen rikos ja hallituksen on lopetettava ”uusnatsistisia järjestöjä”.

Kansalaiset ovat hämmentyneitä tämän uuden poliittisen näytelmän takia ja ennen kaikkea siksi, että Ylen tiedotuspolitiikka vaihtelee. Meillä on kaksi Yleä: hapan Yle ja politikoiva Yle. Vai onko?

Hapan Yle?

Näin Suomen vastarintaliike kielletään

Moni on esittänyt Helsingin asema-aukion kuolemaan johtaneen pahoinpitelyn jälkeen, että nyt saa riittää: toistuvasti väkivaltaisiin välikohtauksiin sekaantuneen uusnatsistisen Suomen Vastarintaliikkeen toiminta on kiellettävä. Iskut Pride-kulkueeseen, Kokoomuksen vaaliteltalle, vasemmistolaisten poliitikkojen puhetilaisuuksiin ja sivullisten kimppuun Jyväskylässä ja Helsingissä ovat poikineet ensimmäisen kuolonuhrinsa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä